Светофарът е изобрението, без което не можем да си представим движението

...
Светофарът е изобрението, без което не можем да си представим движението
Коментари Харесай

Светофар в Карлово свети в червено, а таймерът - в зелено

Светофарът е изобрението, без което не можем да си представим придвижването по натоварените градски елементи. Понякога обаче, когато има проблем с въпросното " откритие ", може да настъпи безпорядък.
Прочетете още
Всички знаем, че основната концепция на светофара е да контролира придвижването за сигурност. Но евентуално няма да отречете и обстоятелството, че има доста случаи, в които се случва тъкмо противоположното - основават се предпоставки за тежки транспортни катастрофи.

Без съмнение светофарите с назад броене помагат на придвижването и обезпечават сигурност - несъмнено, единствено в случаите, когато не са развалени.

Светофарите с назад преброяване съставляват класическо устройство, което има екран, отброяващ оставащото време до промяната на цвета. Дисплеят е обвързван със сигналните лампи на светофара и задачата е да покаже на пешеходци и водачи с какъв брой време разполагат за осъществяване на съответната маневра. Читател на    се свърза с нас, с цел да алармира, че тъкмо такова устройство, отброяващо оставащото време на светофарна уредба в Карлово, е развалено.

" Таймерите на светофарите в Карлово светят зелено, когато светофарът е червен ", алармира нашият четец.



Таймерът, който е " издал багажа ", се намира на улица " Теофан Райнов " - при входа за верига немcки хипермаркети.

Дисплеят с брояч към светофарната уредба е потребен и облекчава трафика, само че и оказва помощ за сигурността на всички участващи в придвижването. Именно по тази причина е нужно той да работи вярно.

Читателят ни се надява виновните институции да се самосезират и казусът с таймера на ул.  " Теофан Райнов " да бъде остранен, защото основава комплициране.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР